Igazi illat

Miért hasznosak a szárítólabdák? Kipróbáltad már a gyapjúgolyókat?

Kipróbáltad már ezeket a szárítógolyókat? A szárítólabdák segítenek csökkenteni a szárítási időt, lágyítják a ruházatot és az ágyneműt, valamint minimális mértékben a ráncokat is csökkentik.

Hogyan használd?

A gyapjúgolyókat egyszerűen tedd a nedves ruhával együtt a szárítódobba és indítsd el a normál szárítási ciklust. A nedvesség felszívásával akár 20% -kal lerövidíthetik a szárítási folyamatot és a dobban való mozgással a golyók elválasztják egymástól a ruhaneműt, hogy a forró levegő hatékonyabban áramolhasson. Miután eltávolította a ruhaneműt a szárítóból, hagyhatod a golyókat szabadon száradni a nyitott ajtajú szárítódobban.

Extra tipp – adj hozzá néhány cseppet a kedvenc illóoolajodból a gyapjúgolyóra mielőtt a szárítóba tennéd őket, így fokozhatod az illatélményt. Szárítás után élvezheted az aromaterápiás kényeztetést a ruháidon is.

Milyen szárítólabdát használj?

A piacon nagyon sokféle szárítólabda található, de mi azt ajánlanánk elsősorban, hogy próbálj környezetbarátot választani. Mi gyapjúbol készült golyókat használunk. Miért ezt választottuk?

Az intelligens gyapjú szárítólabdák szárítják a ruhát, elnyelik a nedvességet, valamint fokozzák és jobban eloszlatják a forró levegő áramlását a szárítógépben. A klasszikus műanyag és textil szárítólabdák durva vegyi anyagokat tartalmaznak, hogy puhábbá tegyék a ruházatot. A gyapjú szárítólabda egy kíméletes és természetes alternatíva.

A szárítólabdák talán legnagyobb előnye, hogy öblítő helyett is használhatja őket. A szárítólabdákat ízlése szerint illóolajjal is bedörzsölheti, ami a szárítóban lévő összes ruhadarabot képes kellemesen és hosszú távon illatossá tenni. A ruházat az intelligens szárítólabdáknak köszönhetően nem lesz annyira gyűrött, tehát megkönnyítik a vasalást is. A felhasznált gyapjú antibakteriális és gombaölő hatású.

A szárítólabdákat használhatja a szárítógépen kívül is, például úgy, hogy egy kis időre a mosott ruházattal együtt egy kosárba teszi őket, ahol a teregetés előtt képesek felszívni a nedvességet. Érzékeny bőrű személyeknek és kisgyerekeknek is ajánlott. Az élettartamuk akár 1500 szárítási ciklus is lehet. Minél több szárítólabdát tesz a szárítógépbe, annál gyorsabban szárad meg a ruha.

Összesítve mi a gyapjúgolyó előnye?

  • A ruhanemű a golyóknak köszönhetően kevésbé gyűrött és a legtöbb ruhaneműt nem szükséges vasalni.
  • A gyapjúgolyók természetes módon puhítják a ruhákat.
  • Antibakteriális és gombaellenes gyapjú.
  • Minden golyó több, mint 1000-szer használható.
  • Nem okoz zajt a szárítógépben – könnyű és csendes.
  • Alkalmas érzékeny bőrű személyek és kisgyermekek számára is.
  • Mérgező- és vegyi anyagok nélküli előálítás.