vasalás nélkül sima ruha

Vasalás nélkül sima ruha. Hogyan ússzuk meg a vasalást?

Vasalás nélkül sima ruha?
A következő pár sorban megtudhatod milyen tippekkel tudod megúszni a vasalást, hogyan tudsz vasalás nélkül is sima ruhát varázsolni. A leggyűlöltebb  dolgok egyike a háztartási munkák körül a vasalás, ezek közül is a legszörnyűbb az ing vasalása. Szörnyen időigényes és unalmas feladat, amíg csak lehet halogatja az ember. Szerencsére léteznek praktikák amivel tudjuk csökkenteni a vasalni valók mennyiségét. 

Number one módszer a szárítógép használata.

Ma már nem tudnék nélküle élni. Nagyon megkönnyíti a mindennapjaimat. Mielőtt még kipróbáltam csak rosszat hallottam róla, mégpedig, hogy gyűröttebbek lesznek a ruhák, de ez sokak fejében egy tévhit. A frissen még melegében megszárított ruhák egyáltalán nem gyűröttek, persze vannak kivételek, azok az anyagok amivel bármit csinálsz muszáj kivasalni. A szárító előnye még, hogy nem kell teregetni. Emlékszem gyötrelmes gyerekkoromban mikor  anyám teregetésre fogott, hogy azt én mennyire utáltam. Ráadásul mikor az ember leszedi a teregetőről a ruhákat a ruhaszárítókötél nyoma bele van applikálódva az anyagba. Az idő pedig amit ezzel a förtelmes feladattal töltesz abszolút megtakarítható, egyszerűen csak áthajítod a szárítógépbe a ruhát, benyomod a programot és legközelebb már szekrény szárazon találkozol a ruhákkal. Ezzel ráadásul még az extra párát is elkerülöd a lakásban.

Már a mosásnál sokat tudsz segíteni magadnak, mivel már itt hatással lehetsz a ruháid gyűröttségi fokára. Elsőnek is nem szabad a mosógépet megtömni, helyet kell hagyni a ruháknak, mert különben sokat rontasz a helyzeten. Másodszor érdemes alacsonyabb fordulatszámú centrifugát használni, mivel a magas sebesség fokozza a gyűrődések mennyiségét és mélységét.

Remélem tippjeim hasznodra válnak és kevesebb vasalni valód lesz. Ha otthon nem érhető el számodra szárítógép akkor mosodáinkban lehetőséged van a használatára, amivel a sarokba dobhatod a fregolit és elfelejtheted a párás nyirkos levegőt. Ezenkívül nem csak a szárítógépeinkkel tudsz időt spórolni, de nagyméretű mosógépeinkben egyszerre ki tudod mosni a szennyesedet. A kettő együttes használata pedig az abszolút csúcs hatékonyság. Vasalás nélkül sima ruha? – Igen, nálunk lehetséges. Üzleteink listáját a honlapunkon megtalálod.